Een pampertaart is niet alleen een erg mooi geschenk, daarnaast is het ook nog eens bijzonder bruikbaar. Jonge ouders vinden dit dan ook één van de leukste geschenken die ze kunnen krijgen na de geboorte van hun kleine spruit. Onze pampertaarten zijn er bovendien voor ieders budget. Twijfel dus niet langer en bestel vandaag nog uw pampertaart hier bij Pampertaart.be!

Een pampertaart bestellen?

Bel ons op het nummer 050/36.22.52 of mail naar info@pampertaart.be!

Pampertaart (300 euro budget)

Een pampertaart kan gemaakt worden volgens ieders budget. Gemiddeld kunt u er echter rekening mee houden dat het minimumbedrag ergens rond de 40 à 50 euro is gelegen. In dit geval kregen we het bezoek van een man die op zoek was naar een pampertaart met een budget van 300 euro. Het betrof een geschenk van een hechte vriendengroep en dus lagen de eisen hoog. Geen probleem, met een budget van 300 euro is het mogelijk om een ronduit indrukwekkende pampertaart te creëren die alle vooropgestelde verwachtingen probleemloos wist in te lossen. Het resultaat was er dan ook naar. We wensen de jonge ouders die deze pampertaart ontvingen in ieder geval een dikke proficiat met de geboorte van hun kleine spruit!

Inhoud van deze pampertaart 300 euro

Het mooie aan een pampertaart is dat ze boordevol met bruikbare artikelen zit voor het kindje. Specifiek voor deze pampertaart geldt dan ook dat er onder meer een badcape in is terug te vinden evenals een schattig babybroekje, een gepersonaliseerd slabbetje, een muziekknuffel en een rompertje evenals een Noukie spaarpot voor de eerste spaarcenten! Om het geheel af te maken werden er ook leuke, zachte Noukie pantoffeltjes in de pampertaart verwerkt. Het resultaat is dan ook een fantastisch geschenk dat niet alleen indruk maakt, maar waar de kleine spruit (evenals de ouders) ook echt iets aan hebben! 

Ook een pampertaart bestellen? 

Bent u ook op zoek naar een leuk, betaalbaar en bovendien ook bruikbaar geschenk voor vrienden, familieleden of kennissen die pas ouders zijn geworden? In dat geval is een pampertaart werkelijk een uitstekende keuze! Het spreekt uiteraard voor zich dat u ook helemaal geen budget dient te voorzien van 300 euro. Ondanks het feit dat u hiermee een werkelijk fantastische pampertaart kunt laten realiseren ligt de gemiddelde basisprijs rond de 40 euro. Wilt u graag meer informatie of zou u graag een pampertaart willen bestellen? Aarzel dan niet om ons te contacteren door te bellen naar het nummer 050/36.22.52 of door een e-mail te sturen naar info@pampertaart.be! 

 

Geplaatst op: 26-05-2017