Een pampertaart is niet alleen een erg mooi geschenk, daarnaast is het ook nog eens bijzonder bruikbaar. Jonge ouders vinden dit dan ook één van de leukste geschenken die ze kunnen krijgen na de geboorte van hun kleine spruit. Onze pampertaarten zijn er bovendien voor ieders budget. Twijfel dus niet langer en bestel vandaag nog uw pampertaart hier bij Pampertaart.be!

Een pampertaart bestellen?

Bel ons op het nummer 050/36.22.52 of mail naar info@pampertaart.be!

Contact


Wilt u een pampertaart bestellen?

Zou u graag een pampertaart willen bestellen? In dat geval is het belangrijk dat u bepaalde informatie in uw bericht plaatst. Om er zeker van te zijn dat wij u zo efficiënt mogelijk van dienst kunnen zijn vragen we u steeds de volgende gegevens in uw bericht te vermelden: 

  • Het bedrag waarvoor u een pampertaart wenst te laten maken 
  • Wanneer u de pampertaart nodig heeft 
  • Of u wil dat er rekening wordt gehouden met bepaalde, specifieke kleuren (afhankelijk van het feit of het een jongetje of een meisje betreft)
  • De maat van de pampers (meerdere maten binnen dezelfde pampertaart zijn mogelijk) 
  • Of u wenst dat er een specifiek geschenkje op de pampertaart wordt geplaatst (een knuffel, een rammelaar, een fopspeen, een rompertje, een slabbetje, een mutsje, krabwantjes, een spaarpot, etc.) 

Wij streven er altijd naar om uw aanvraag binnen de 24 uur te beantwoorden. Heeft u dringend een pampertaart nodig of wilt u gewoon één van onze kant en klare exemplaren in onze winkel in Assebroek, Brugge komen halen? In dat geval kunt u steeds telefonisch met ons contact opnemen op het nummer 050/36.22.52!